Over Happy Building Index


De Happy Building Index (HBI) is een initiatief van Stichting Happy Building Index en wordt ondersteund door de coalitie Gezonde Gebouwen.

De Happy Building Index is een etalage van écht duurzame gebouwen.

Dit zijn gebouwen waar gebruikers graag in willen vertoeven, die mensen met elkaar in contact brengen en die gebruikers inspireren om het beste uit hun zelf te halen. Kortom, gebouwen die gebruikers gelukkig maken. Dit gevoel van geluk wordt vergroot door gebouwaspecten zoals een goed binnenklimaat, daglichttoetreding en horeca- en groenvoorzieningen in en om de gebouwen. En de wetenschap dat het gebouw het milieu zo weinig mogelijk belast.

Als gebruiker kunt u een gebouw op meerdere aspecten beoordelen door het geven van een cijfer (1 t/m 10). Uw beoordeling wordt weergegeven als een review. Het gemiddelde van de verschillende reviews bepaalt de plaats van het gebouw in de Happy Building Index. Wij stellen ‘Hoe hoger de score hoe gelukkiger de gebruiker!’

De Happy Building Index beschikt over een database van ruim 10.000 gebouwen en brengt gebouwen in kaart met minimaal energielabel C. Als eigenaar, belegger, assetmanager en/of gebruiker kunt u de informatie bij deze gebouwen aanvullen. U kunt ook nieuwe gebouwen toevoegen.

U bent van harte uitgenodigd een review over úw geliefde gebouw op deze site te plaatsen! Eens per jaar wordt de Happy Building Award uitgereikt aan de eigenaar van het gebouw met de hoogste plaats in de Happy Building Index.

Wilt u meer weten over de Happy Building Index? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

Terug naar boven