EDGE Olympic9.2


EDGE Olympic
EDGE Olympic
EDGE Olympic
 • Locatie Amsterdam
 • Functie Kantoor
 • Oppervlakte 11108 VVO m2
 • Energielabel A
 • BREEAM Excellent
 • Oplevering Opgeleverd
 • E-mail

De slimme technologie van EDGE Olympic maakt het leven van alle gebruikers een plezierige ervaring. Ongeacht of je kortdurend of juist lang verblijft in het gebouw: elke werknemer en bezoeker zal merken dat dit een allesbehalve traditioneel kantoorgebouw is. De smartphone vormt de sleutel en afstandsbediening van het gebouw. Of je nu een vergaderruimte wil boeken of toegang wil krijgen tot de parkeergarage, binnen paar klikken is het geregeld. Bij de ontwikkeling van het pand is de gebruiker altijd en op elk niveau het uitgangspunt geweest. Het resultaat is een inspirerende omgeving met vele soorten flexibele werkplekken die ruimte biedt aan elke werkvorm.

INSPIRERENDE WERKPLEK

Kenniswerkers van nu zoeken voortdurend nieuwe verbindingen: mensen om ervaringen mee te uitwisselen. Het gebouw is daarom ontworpen als een groot, open ecosysteem waarbinnen kleinere gemeenschappen eenvoudig aansluiting vinden bij andere gebruikers. Zo ontstaat er een levendige plek waar elke dag opnieuw verrassende kruisverbanden ontstaan en waar het voortdurend bruist van ideeën. In EDGE Olympic strijken getalenteerde werknemers maar ook ervaren werknemers graag neer om zich professioneel te ontwikkelen. Gebruikers nemen zo dus niet alleen vierkante meters af. Integendeel, ze verzekeren zichzelf van een voedingsbodem voor de groei van hun bedrijf. 

SLIMME TECHNOLOGIE

De basis van het gebouw is een digitale infrastructuur die alles en iedereen binnen de muren met elkaar verbindt. Via een smartphone-app kunnen gebruikers hun werkplek naar hun eigen hand zetten met het regelen van verlichting, temperatuur, luchtvochtigheid en het CO2-niveau. Met dezelfde technologie kunnen gebruikers ook snel collega’s lokaliseren, de bezettingsgraad controleren, toegang krijgen tot de parkeergarage of vergaderzalen boeken.

Deze geavanceerde digitale infrastructuur is flexibel en daarmee klaar voor de toekomst. Op basis van de wensen van huurders en gebruikers kunnen er eenvoudig extra diensten worden toegevoegd. Zo blijft EDGE Olympic structureel bijdragen aan het comfort, productiviteit en creativiteit van de gebruikers.

CIRCULARITEIT EN DUURZAAMHEID

EDGE Olympic is grotendeels circulair en ontwikkeld met een groot respect voor onze leefomgeving. De basis van het kantoorgebouw wordt gevormd door een oud, bestaand pand waarvan de levensduur verstreken was. In plaats van het gebouw te slopen, is er gekozen voor herontwikkeling. De basisstructuur was namelijk nog uitstekend bruikbaar. Zo was het niet nodig om nieuwe grondstoffen te gebruiken. De materialen van het oude gebouw die niet meer bruikbaar waren, hebben bovendien zoveel mogelijk een nieuwe bestemming gekregen binnen de nieuwe versie van het pand. De oude natuurstenen gevel doet nu bijvoorbeeld dienst als vloer op de begane grond.

Voeg uw eigen beoordeling toe

Ingezonden beoordelingen

 • 9.4

  Zit hier het liefst!

  Ingezonden door Anne op 17-12-2018  |  verblijf december 2018 voor Flex werk

  Bereikbaarheid:10
  Veiligheid:10
  Binnen-lucht:10
  Toegankelijkheid:8
  Temperatuur:10
  Licht:10
  Geluid:10
  Catering:8
  Schoonmaak:9
  Ontvangst:9

  Google+  Facebook  LinkedIn  Twitter

 • 8.3

  Gastvrij Duurzaam

  Ingezonden door Erick op 18-10-2018  |  verblijf oktober 2018 voor Zakelijke bespreking

  Bereikbaarheid:7
  Veiligheid:8
  Binnen-lucht:8
  Toegankelijkheid:9
  Temperatuur:9
  Licht:8
  Geluid:8
  Catering:9
  Schoonmaak:8
  Ontvangst:9

  Google+  Facebook  LinkedIn  Twitter

 • 9.8

  Wat een ervaring! Wat een concept! en Wat een uitstraling!

  Ingezonden door Marc op 16-10-2018  |  verblijf september 2018 voor Zakelijke bespreking

  Bereikbaarheid:10
  Veiligheid:9
  Binnen-lucht:10
  Toegankelijkheid:10
  Temperatuur:10
  Licht:10
  Geluid:9
  Catering:10
  Schoonmaak:10
  Ontvangst:10

  Zo hoort een werkomgeving te zijn! 

  Google+  Facebook  LinkedIn  Twitter

Voeg uw eigen beoordeling toe

 

 

Terug naar boven