Voormalige kantoor Octrooiraad worden appartementen


  • Voormalige kantoor Octrooiraad worden appartementen

BAM Wonen transformeert het voormalige kantoorpand aan het Willem Witsenplein in Den Haag tot woonappartementencomplex. In dit unieke pand was ooit de Octrooiraad gevestigd. BAM Wonen doet dit in opdracht van Willem Witsen VOF, een investeringsvehikel van ontwikkelaar ReShape Properties in samenwerking met Wilma Wonen.

BAM Wonen realiseert de transformatie van het pand naar 54 appartementen en vier penthouses. De nieuwe achtergevel wordt ingepast in de architectuur en maakt het mogelijk dat hier royale buitenruimtes op de zonzijde worden gerealiseerd.

Daarnaast is er bij de afwerking veel aandacht voor luxe en details en bieden de woningen comfortabele extra’s zoals ruime individuele bergingen, gemeenschappelijke en goed bereikbare fietsenbergingen en beschikbaarheid van gastenkamers voor logees.

Locatie

Het Willem Witsenplein ligt midden in het mooie Benoordenhout, een goed verzorgde jaren ’30 wijk met veel groen vlakbij Landgoed Clingendael, het exclusieve winkelgebied Hoytemaplein en het centrum van de stad.

De start van de transformatie is naar verwachting eind dit jaar.

Bron: BAM Wonen

  • E-mail

permalink

Terug naar boven