Kantoor netwerkbedrijf Duiven positief beoordeeld


  • Kantoor netwerkbedrijf Duiven positief beoordeeld

De circulaire herhuisvesting van Alliander gooit hoge ogen op Happy Building Index, de beoordelingswebsite voor gebouwen. Wat vinden gebruikers van het gebouw?

Het bijna 22.000 m2 tellende kantoor van het netwerkbedrijf wordt op Happybuildingindex.nl gemiddeld beoordeeld met een 8,9. Eerder kwam de transformatie uitgebreid aan bod op DuurzaamGebouwd.nl, waarin we schreven over de vijf centrale thema’s van het nieuwe gebouw: circulariteit, energiepositief, nieuwe manier van werken, relatie met het gebied en integraliteit.

Lof voor temperatuur en licht

Op het moment van schrijven staat het gebouw op plek nummer 6 van de top 10 op Happybuildindex.nl. De recensenten prijzen de temperatuur, de akoestiek, de hoeveelheid licht en de ontvangst. “Een prachtig voorbeeld van hoe anders kijken en vragen naar de huisvestingsopgave leidt tot een verrassend resultaat”, vindt een beoordelaar. Een ander vindt de flexwerkplekken inspirerend. “En er is heerlijke catering”, luidt het oordeel.

Heeft u ook een bezoek gebracht aan het kantoor van Alliander in Duiven? Bekijk dan de gebouwpagina en breng uw oordeel uit. Bent u gebouweigenaar en wilt u uw eigen gebouw toevoegen? Ook dit is mogelijk via de website van HappyBuildingIndex.nl.

  • E-mail

permalink

Terug naar boven